miercuri, 25 iulie 2012

Cer, codri, ape



Arta plastică contemporană romănească


Adrian Ion Podoleanu


Centrul Cultural Palatele Brâncovenești, Mogoșoaia


27 iulie - 10 august 2012




     Primăria Municipiului București, Consiliul General al Municipiului București și Centrul Cultural Palatele Brâncovenești ii invita pe bucuresteni la vernisajul expoziției de pictură Adrian Ioan PodoleanuCer, codri, ape, organizat în perioada 27 iulie – 10 august, la Casa Artelor, de la Palatul Mogoșoaia.  
     Expoziția care reunește lucrări de acuarelă, ulei și desen, va fi vernisată vineri, 27 iulie, ora 18.30, cuvântul inaugural fiind rostit de doamna Doina Mândru, istoric de artă și director al Centrului Cultural Palatele Brâncovenești.

      Adrian Ioan Podoleanu s-a născut în 1965 la Cluj si este absolvent al Academiei de Arte Frumoase din Iaşi, clasa de pictură a profesorului Adrian Podoleanu.
      După o absență din țară de aproape zece ani, în care si-a desfășurat activitatea în Germania, s-a restabilit în România, dedicandu-se picturii în acuarelă. Multe dintre lucrările din ultimii trei ani, realizate – atât ca tematică, cât și ca tehnică – sub semnul apei, cu ocazia taberelor de pictură de la Pârjoaia, se regăsesc în expoziția de la Casa Artelor, alături de lucrări în ulei cu teme dunărene sau peisaje transilvane.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu