miercuri, 29 august 2012

Transmaterialismus



Arta plastică contemporană românească


Adrian Bayreuther


Elite Art Gallery, București


27 august - 12 septembrie 2012




    Transmaterialismus  este prima expoziţie personală în România a pictorului de origine germană Adrian Bayreuther, pictor abstract care trăieşte şi lucrează în Germania.
Fascinat de avangardă rusă de la inceputul secolului al XX - lea, artistul a început să creeze lucrări inspirate de mari pictori ruşi precum Rodchenko si Popova. 
    Expoziţia cuprinde lucrări inspirate de pictorul Kazimir Malevich. 
    Adrian Bayreuther şi-a creat propriul stil pe care l-a denumit transmaterialism, in care combină mai multe curente artistice, printre care se numară constructivismul, futurismul şi suprematismul.
   Cu o experienţă de peste 25 de ani in domeniul muzical, Adrian Beyreuther are o abilitate sinestezică de a "vedea" tonurile muzicale ca particule colorate. 
   Expoziţia poate fi vizitată între 27 august-12 septembrie, zilnic, de luni până vineri de la ora 11:00 pană la ora 19:00, iar sâmbătă de la ora 10:00 pană la ora 14:00
   Locatie: ELITE ART GALLERY (Galeriile de Arta ale Municipiului Bucureşti), din strada Academiei, nr.15. 
   ELITE ART GALLERY aparţine Asociaţiei ELITE ART Club UNESCO, iniţiat în anul 2008, în urma dezvoltării proiectului Pictori de azi la Balcic ce se doreşte a fi o manieră modernă şi atractivă, de a pune la dispoziţie servicii din sfera artelor vizuale: expoziţii şi vernisaje, consultanţă şi impresariat artistic.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu