sâmbătă, 4 august 2012

Layers



Arta plastica contemporana romaneasca


Ioana Harjoghe Ciubucciu, Razvan Stanciu


Hotel El Greco, Bucuresti


6 - 20 august 2012





   LAYERS este un palimpsest cu 2 straturi. Abordarea realistă, cu citate impresioniste, afirmată şi stăpana pe sine, propusă de Răzvan Stanciu se completează cu un discurs evident oniric, distinct, al Ioanei Hârjoghe Ciubucciu. Un dialog în două registre diferite, dar complementare.

Ioana Hârjoghe Ciubucciu        

  Licenţiată a Facultăţii de Arte Plastice, Decorative si Design - specializarea Grafica, Ioana a ales culoarea. Culoarea intensă, versatilă si vibrantă. Lucrările ei usor meditative ne descoperă un univers prolific, cu citate din copilarie. Culoarea imbie la zbor. Ciclul Perceptii din cadrul expozitiei Layers a inceput in anul 2010 si poate fi interpretat ca un proiect work in progress.

Răzvan Stanciu 

   Si-a descoperit vocaţia de timpuriu. Absolvent al Liceului Arte Plastice Nicolae Toniza din Bucuresti (1989), artistul şi-a dedicat timpul imediat următor incheierii studiilor, aprofundării diferitelor tehnici si maturării unui stil propriu. Hotel El Greco găzduieşte un număr de 8 lucrari din colecţia European views. Forţa care emană din naturile citadine propuse in cadrul expoziţiei este cea tipică unui maestru portretist. Un număr de cateva obiective istorico-citadine din Bucuresti şi alte capitale europene sunt reinterpretate ludic, usor emotiv, cu o forţă disimulată.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu