vineri, 19 octombrie 2012

Reprezentand Romania



Casa Regala a Romaniei


Principesa Mostenitoare si Principele Radu

 

Casatoria Regala din Luxemburg


19 - 21 octombrie 2012



familia_002.jpg -

     La invitatia Altetelor Lor Regale Marelui Duce si Marei Ducese de Luxemburg, Altetele Lor Regale Principesa Mostenitoare Margareta si Principele Radu ai Romaniei vor face o vizita de trei zile la Luxemburg, unde vor lua parte la ceremoniile oficiale cu ocazia casatoriei Marelui Duce Mostenitor cu Contesa Stephanie de Lannoy.
   In seara zilei de vineri, 19 octombrie, Principesa Mostenitoare si Principele Radu vor participa la un dineu oficial oferit de Suverani la Palatul Mare Ducal.
   Sambata, 20 octombrie, la ora 11:00, cuplul princiar roman va asista la ceremonia casatoriei Marelui Duce Mostenitor cu Contesa Stephanie de Lannoy, in Catedrala din Luxemburg. Dupa ceremonia religioasa, Principesa Mostenitoare si Principele Radu vor lua parte, alaturi de celelalte Familii Regale europene, la dejunul oficial oferit la Palatul Mare Ducal
   Cadoul Familiei Regale romane pentru tinerii casatoriti este o rama dubla de fotografii si o cutie, realizate in piele, pentru aceasta ocazie, de artistul Dan Coma, in culorile steagului luxemburghez.

(comunicat de pe familiaregala.ro)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu