luni, 1 octombrie 2012

Legacy of Change



Gala Corpului Pacii in Romania


 22 Years of Peace and Friendship 


Bucuresti 


27 septembrie 2012





   Corpul Păcii în România şi Ambasada SUA a invitat jurnaliştii să participe la gala Legacy of Change: 22 years of Peace and Friendship care a avut loc joi, 27 septembrie 2012, începând cu ora 17:30, la reşedinţa ambasadorului SUA din strada Kiseleff nr. 21, Bucuresti.
  Odată cu acest eveniment, Corpul Păcii în România sărbătoreşte cei 22 de ani de cooperare şi colaborare între guvernele român şi american prin intermediul voluntariilor Corpului Păcii şi al angajaţilor săi. Corpul Păcii îşi va închide programul din România în luna august 2013. Gala a inclus şi un târg interactiv în care s-au prezentat câteva dintre proiectele şi schimburile culturale dintre voluntarii americani şi comunităţiile locale româneşti în care ei au trăit şi şi-au desfăşurat activitatea. Corpul Păcii a adus în România în cei 22 de ani de program peste 1.200 de voluntari care au lucrat în 230 de comunităţi din întreaga ţară.
   Gala a fost deschisă prin discursuri susţinute de catre directorul Corpul Păcii în România,  Ambasadorul SUA, reprezentantul guvernului României, directorul regional al Corpului Păcii şi voluntari. Gala a fost urmată de un târg în care voluntarii Corpului Păcii şi partenerii români au fost gazdele celor 16 standuri de prezentare a schimburilor culturale. Peste 200 de invitaţi au asistat la expoziţii de fotografie ilustrând viaţa şi proiectele voluntarilor în România, la demonstraţii de încondeiere a ouălelor, la o prezentare de costume populare, dansuri şi jocuri interactive. 



Daciana Ungureanu, una dintre participantele la aceasta Gala 
si din ale carei imagini va impartasesc si voua.


   








Alaturi de MarK Tudose - Spoonman - Omul Lingura


Impreuna cu Sheila Crowley - Director Corpul Pacii Romania


Alaturi de Andrea, Silviu Botezatu si Laura Botezatu-director Jr. Corpul Pacii Romania








Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu