luni, 22 octombrie 2012

Actiunea: Vin impaduririle !!!



Initiative de toata lauda


Asociatia Tasuleasa Social


Sieu Magherus


20 octombrie 2012







Indemnul: 

Dragii nostri, Momentul mult asteptat al acestui an se apropie !
    In data de 20 octombrie 2012, Asociatia Tasuleasa Social organizeaza Impaduririle de toamna !
Transportul, sandwichul, apa si instrumentele de lucru (sape si manusi) vor fi asigurate de noi. Plecarea se face din fata Palatului de Justitie Bistrita, la ora 08:00 dimineata. Aduceti o haina de ploaie, pentru orice eventualitate, voie buna si chef de lucru ! Atmosfera calda si prietenoasa o garantam noi.
    Inscrierile se fac la adresa de email asociatia@tasuleasasocial.ro, la fel ca in anii precedenti, pentru a avea o evidenta a numarului de participanti.
   Va asteptam cu mare drag si va rugam sa nu uitati sa va inscrieti !

Urmarea: 


Photo: 400 de voluntari Tășuleasa Social din Bistrița, București, Cluj, Vatra Dornei și alte localități au participat, sâmbătă, la plantarea a 8.000 de puieți în Șieu Măgheruș, pe un versant afectat de alunecările de teren. „Cel mai important lucru este că, adesea, când vizităm oraşele lor natale descoperim că folosesc ce au învăţat la Tăşuleasa ca să facă, la rândul lor, propriile proiecte, fie că e vorba de curăţarea unor zone sau de plantarea unor puieţi. Pentru noi, este important ca tinerii care vin la Tăşuleasa să ştie de ce fac voluntariat, de ce trebuie să planteze puieţi şi să strângă gunoaie“, spune Alin Uhlmann-Ușeriu, președintele Tășuleasa Social, cel care le dă copiilor energia și inspirația.
Foto: Mircea Restea

  400 de voluntari Tășuleasa Social din Bistrița, București, Cluj, Vatra Dornei și alte localități au participat, sâmbătă (20 octombrie 2012), la plantarea a 8.000 de puieți în Șieu Măgheruș, pe un versant afectat de alunecările de teren. 
   "Cel mai important lucru este că, adesea, când vizităm oraşele lor natale descoperim că folosesc ce au învăţat la Tăşuleasa ca să facă, la rândul lor, propriile proiecte, fie că e vorba de curăţarea unor zone sau de plantarea unor puieţi. Pentru noi, este important ca tinerii care vin la Tăşuleasa să ştie de ce fac voluntariat, de ce trebuie să planteze puieţi şi să strângă gunoaie“, spune Alin Uhlmann-Ușeriu, președintele Tășuleasa Social, cel care le dă copiilor energia și inspirația.
(Foto: Mircea Restea; relatare: Think Outside the Box)


Contact


DENUMIRE: ASOCIATIA TASULEASA SOCIAL
COD FISCAL: 13681966
BANCA: Transilvania, Sucursala Bistrita
IBAN: RO50 BTRL 0060 1205 2541 08XX
SEDIUL: Sat Piatra Fantanele, Str. Obcioara, nr.97, Comuna Tiha Bargaului, 427363, 
jud. Bistrita-Nasaud
EMAIL: asociatia@tasuleasasocial.ro

PERSOANE DE CONTACT

Alin Uhlmann Useriu
Presedinte
EMAIL: asociatia@tasuleasasocial.ro

Ana Szekely
Director executiv
EMAIL: ana@tasuleasasocial.ro
comunicare@tasuleasasocial.ro

ADRESA TASULEASA
LOCALITATE: Piatra Fantanele

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu