luni, 29 octombrie 2012

Pay It Forwad



Initiative de toata lauda


Bucuresti


31 octombrie 2012




Pay it forward! Da mai departe!

    Campania noastra continua ! In drum spre locul de munca sau in pauza de masa, sau seara cand iesiti la plimbare, luati orice doriti sa daruiti (exemple: o carte, o jucarie, o ciocolata, un sapun, o punga cu cereale, o cutie cu bomboane, un pachet de cafea, o pereche de ciorapi sau de papuci, etc ), impachetati frumos cadoul si, eventual fara sa va vada nimeni, lasati-l la vedere, intr-un loc public, cu un biletel pe care scrieti: "Cu mult drag pentru oricine are nevoie. Daca poti, ajuta si tu pe cineva fara sa ceri nimic in schimb!"
   Daca aveti posibilitatea, faceti-i o poza, postati-o aici si povestiti-ne despre fapta voastra ! Va rugam sa veniti alaturi de noi si sa dati mai departe invitatia!   
   Eveniment realizat de catre asociatia: because we care




Madalin Guruianu relateaza:
   In dupăamiaza zilei de joi 25 octombrie, băncile din Parcul Central Elisabeta din Sfântu Gheorghe au adăpostit cărți-cadou pentru oamenii care mai cred în puterea de a dărui și mai ales în forța cărților de a modela caractere și a schimba destine.
  Pornind de la ideea extraordinar de simplă a filmului recent vizionat Pay it forward - Ajută pe cineva fără să ceri nimic în schimb!, voluntarii Asociației Ecou și ai Clubului de Dezbateri Academice din Sfântu Gheorghe au decis să se alăture acestei campanii internaționale. Amănunte pot fi găsite pe pagina de facebook cu mii de membrii payitforward! damaideparte!
  "Ne-am gândit la cărți, deoarece vrem să încurajăm lectura și credem că pe termen lung sunt cadourile cu impactul cel mai mare asupra dezvoltării oamenilor, fie ei tineri sau mai puțin tineri” a declarat coordonatorul clubului de dezbateri, Mădălin Guruianu, unul dintre inițiatori.
   Încrezător în succesul demersului la nivelul comunității, Alexandru Ujvarosi, președintele Asociației Ecou a declarat: "Suntem convinși că acesta este doar începutul unei campanii pe care ne-o dorim derulată în fiecare lună și în Sfântu Gheorghe, așa cum se întâmplă la nivel național și chiar internațional”.



La Turnu Severin (Elena Danoiu)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu