miercuri, 24 octombrie 2012

Hai sa replantam Romania !



Initiative de toata lauda


MaiMultVerde


2012




logo



Dragi voluntari și plantatori de pretudindeni,
-
Așa cum v-am promis, începem în forță sezonul de plantări pentru reîmpădurirea României și vă convocăm la înrădăcinat, muncit și distrat în folosul pădurii și aerului curat!
-
Atenție ! Înscrierile se fac pe adresa voluntar@maimultverde.ro, unde așteptăm să ne menționați numele și prenumele plus un număr de telefon personal pentru contact.

Iată și datele și locurile plantărilor la care vă puteți înscrie (vă rugăm să menționați în e-mail data sau datele la care puteți participa la plantare/plantări):
-
3 noiembrie, amenajearea unui parc în Constanța, căutăm 80 de voluntari îndrăgostiți de mare, dar și mai mult de plantare
10 noiembrie, plantare la Ploiești, lângă Centura de Est, este nevoie de 100 de voluntari.
17 noiembrie, plantare în campania Fă cadou un copăcel la Ploiești, așteptăm înscrierile voastre. Avem 50 de locuri disponibile pentru voluntari
24 noiembrie, plantare la Comana, jud. Giurgiu, avem nevoie de 30 de voluntari care știu să se coordoneze minunat în echipă
-
După cum puteți observa, multe plantări se întâmplă în acest sezon. Vom lucra așadar pe multe fronturi pentru aceeași nobilă cauză și promitem că nu vă va părea rău. După cum cei mai mulți dintre voluntarii MaiMultVerde știu deja, transportul, masa, uneltele de lucru și puieții vor fi asigurate de către organizatori.
-
Vom reveni înaintea fiecărei plantări cu informații pentru voluntarii înscriși. Nu uitați așadar să vă înscrieți pe e-mail la voluntar@maimultverde.ro și să ne anunțați deja unde mergem împreună să plantăm. În numele pădurii și plini de voie-bună, vă mulțumim.
-
Haideți să replantăm România!
-
:: detalii și update-uri despre plantări găsiți verificând zilnic pagina de 
Facebook MaiMultVerde și citind e-newsletter-ul nostru!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu