joi, 1 noiembrie 2012

Spectacolul de astronomie:



Complexul Muzeal de Stiintele Naturii - Planetariul


 Planets


Galati


2 noiembrie 2012





    Începând cu data de 2 noiembrie 2012, la Planetariul din cadrul Complexului Muzeal de Ştiinţele Naturii Galaţi va rula un nou show de astronomie intitulat PLANETS. 
    Acest show de planetariu este ca o călătorie în galaxia noastră în care este prezentată formarea Sistemului Solar, însoţită de o radiografie ştiinţifică a tuturor planetelor din componenţa acestuia.     
    Bineînţeles, grafica video şi efectele sonore sunt deosebite, publicul fiind cel care va aprecia acest nou show de planetariu. "La doar o lună de la lansarea show-ului de animaţie pentru copii Galaktos, oferim publicului gălăţean încă un spectacol de planetariu, de data aceasta unul care se adresează tuturor celor pasionaţi de acest domeniu al ştiinţei, mult mai elaborat, care se constituie într-o călătorie în Sistemul nostru Solar, cu toate explicaţiile asupra formării planetelor,” a declarat muzeograful Ovidiu Tercu, coordonatorul Planetariului şi Observatorului Astronomic de la Galaţi. 
    Spectacolul PLANETS are 30 de minute şi va putea fi vizionat în fiecare zi de miercuri până duminică la orele 13.30, 14.30 şi 16.00. 
    Spectacolul de animaţie GALAKTOS va putea fi vizionat de miercuri până duminică la orele 10.00 şi 11.30. Dacă există sau nu viaţă pe alte planete din Sistemul Solar, puteţi afla venind la Planetariul de la Complexul Muzeal de Ştiinţele Naturii Galaţi. 
    Preţul de intrare la Planetariu este de 5 lei pentru adulţi şi 3 lei pentru copii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu