joi, 8 noiembrie 2012

Concerte de colinde în marile orașe



Corul Madrigal


decembrie 2012





   Declaratia organizatorilor: "Reacţia publicului la anunţarea concertului de Crăciun de la Bucureşti, a fost copleşitoare. Am primit o dovadă că acesta este adevăratul eveniment de Crăciun al românilor, că setea de cultură este nestinsă şi apetitul pentru evenimente de calitate este nealterat. Totodată, am fost asaltaţi cu solicitări din alte oraşe, în care un concert al Corului Naţional de Cameră MADRIGAL este aşteptat cu emoţie şi am decis să oferim şi spectatorilor din afara Bucureştiului şansa de a lua parte la un spectacol extraordinar, în pragul sărbătorilor”

Corul Naţional de Cameră MADRIGAL va concerta în următoarele oraşe:

9 Decembrie – Bucureşti – Ateneul Român
11 Decembrie - Braşov - Sala Reduta
12 Decembrie - Ploieşti - Casa de cultură a Sindicatelor
13 Decembrie - Constanţa - Casa de Cultură a Sindicatelor
17 Decembrie - Timişoara - Opera Română
18 Decembrie - Cluj Napoca - Opera Română
21 Decembrie - Piteşti - Casa de cultură a sindicatelor
22 Decembrie - Galaţi - Casa de cultură a sindicatelor
23 Decembrie - Iaşi - Opera Română

  Spectacolul de Crăciun este inedit prin prezentarea colindelor româneşti, în succesiunea originală in care au fost înregistrate pentru prima oară pe disc de vinyl, în urmă cu 45 de ani. Acestea vor fi interpretate de prestigiosul cor sub bagheta dirijorilor Voicu Popescu sau Anna Ungureanu.
   Corul Naţional de Cameră MADRIGAL a luat fiinţă în 1963, iar preţ de peste patru decenii activitatea sa a fost sinonimă cu numele dirijorului Marin Constantin, fondatorul corului. În decursul a 47 de ani cu 4100 de concerte susţinute pe cele mai mari scene din țară şi străinătate, MADRIGALUL a adus aproape de sufletul publicului capodopere aparţinând şcolilor Renaşterii Europene, interpretate în limbile originale, mari comori ale muzicii bizantine şi vechi româneşti, colinde şi lucrări de inspiraţie folclorică, elemente din patrimoniului clasic autohton şi creaţii româneşti contemporane.

Biletele pentru concertele din ţară se găsesc la casele de bilete ale sălilor de 
spectacol din fiecare oraş.

Biletele pentru concertul extraordinar găzduit de Ateneul Român sunt disponibile în toată reţeaua BILETOO. Punctele de vânzare se găsesc la Unirea Shopping Center (parter, intrarea de lângă McDonald’s), Librăriile Adevărul şi Eminescu, magazinele Flanco, Victoria, Muzica, Sala Palatului, Palatul Naţional al Copiilor. Cei ce doresc să comande online, o pot face de pe www.Biletoo.ro. www.blt.ro, www.bilet.ro, www.bilete.ro, www.myticket.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu