vineri, 2 noiembrie 2012

De la romani pentru romani



Diaspora romana


Club A.L.S.A., Dublin, Irlanda


24 noiembrie 2012





"Dragi prieteni !!!

   De la Romani Pentru Romani organizeaza un nou spectacol la data de 24 Nov 2012 cu artisti din Sighetul Marmatiei : Victoria Mihai, Vladut Roman si Marian Babuti. 
  Spectacolul se va desfasura la clubul ALSA care este situat langa aeroport . Sala de spectacol detine scena pentru artisti, ring de dans pentru spectatori. Tot in sala de spectacol aveti acces la bar unde puteti servi contra cost bauturi spirtoase, vin, bere si sucuri racoritoare si loc special pentru fumatori . 
   Bucataria va fi deschisa incepand cu ora 7:30 si se vor servi contra cost, mici sau carnati romanesti la gratar acompaniati de cartofi prajiti, paine si mustar. Bucataria va fi deschisa special pentru spectacol si de aceea preparatele din carne ( mici sau carnati ) vor trebui sa le comandati in momentul cand va procurati biletul. Daca nu veti avea cupon cumparat pentru mici sau carnati, nu veti fi servit in seara spectacolului deoarece bucatarul va avea personal limitat iar produsele din carne fiind romanesti nu le va putea tine in stoc pentru revanzare. 
  Totodata nu este recomandat parintilor cu copii sub 10 ani sa ii aduca la spectacol. Este o seara romanesca unde se danseaza se bea si se fumeaza iar spectacolul se va termina in jur de ora 10:30 posibil 11. 
  Spectacolul va fi din doua parti a cate 60-80 de minute fiecare, cu o pauza de 30 de minute dupa prima parte, in care puteti sa cumparati CD-uri cu artistul preferat, sa luati autografe si sa faceti fotografii. 
  Clubul este survolat de camere video iar intrarea la spectacol va fi organizata de o companie de securitate a clubului. Este interzisa intarea la spectacol a persoanelor care sunt in stare de ebrietate si cu desavarsire este interzisa intrarea personala a bauturilor alcoolice . 
  Va asteptam cu drag la o seara romanesca unde cu siguranta va veti distra pe masura."

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu