marți, 13 noiembrie 2012

Targul de toamna




Muzeul National al Taranului Roman


Bucuresti


16 - 18 noiembrie 2012



Piata Taraneasca Mester(Esti)! si Targ de Antichitati la MTR

   Cauți ceva deosebit pentru a-ți decora spațiul, pentru a-ți încanta sufletul și a-ți infrumuseța viața, pentru a-ți aminti de copilaria petrecuta la țară ? Iți propun să vizitezi Târgul de Toamnă de la Muzeul Național al Țăranului Român din Soș. Kiseleff nr.3, unde vă așteptăm de dimineața până seara,în curtea interioara a Muzeului Taranului Roman la Piața Țărănească și Meșter(Ești)!?
   La Piața Țărănească veti putea degusta produse naturale și produse tradiționale: afumături din Galați, Argeș și Sibiu, brânzeturi de oaie, vacă sau capră din Argeș, Galați, Tecuci șSibiu, lactate din Covasna, brânză și mezeluri din Sibiu, dulcețuri, siropuri și zacuști muntenești și moldovenești, miere și produse apicole, pâine în 3 culori de la Târgul domnesc, cofeturi și dulciuri: turtă dulce din Pitești, ciocolată de casă și Halviță de la Lipova, Cozonacul Bujor, prăjituri de casă tradiționale din Maramureș și Buzău, dar și mâncare gătită la fața locului de gospodine pricepute.
   Meșter(Esc)! pentru domniile voastre meșteri populari și artiști hand made din toate zonele țării, care va vor încânta în aceste zile de toamnă cu diverse obiecte: ceramică, ii, icoane, obiecte din piele, mic mobilier pictat, bijuterii hand made, obiecte realizate din lână și croșetate, obiecte din os și sare, toate va invita intr-o lume aparte, a lucrușoarelor făcute cu îndemanare și mai ales mult drag! , iar în curtea interioară veți putea face o intoarcere in timp, printre obiectele de antichități.
   Pofticioși sau iubitori de frumos, colecționari și amatori de artă și bună dispoziție, vă așteptăm pe toți, din 16 până în 18 noiembrie, de dimineața până seara, la Muzeul Țăranului Român !
   Nu vei regreta și cu siguranță te vei întoarce acasă mult mai relaxat. Și, cine știe, poate vei achizițona și tu un obiect care iți va schimba viața.
    Intrarea este libera!
    Detalii: Corina Berariu (tel: 0744 860 082)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu