duminică, 15 septembrie 2013

Sprijin si aliat de nadejde





Primul portal de sanatate transfrontaliera din Romania


Clinic Bouquet




   Deunazi, am avut o problema de sanatate in familie si, ca de obicei, problema a aparut la sfarsit de saptamana, adica cand medicul de familie are si el, ca tot omul, "liber".
   Am cautat in stanga si-n dreapta, pe la cunostinte si pe net, rezolvarea situatiei, nu grava dar sacaitoare si posibila aducatoare de complicatii. Am primit sfaturi si-am gasit informatii dar toate astea m-au costat timp si stres emotional cat cuprinde. Cu ceva ani in urma chiar am trecut, tot in familie, printr-o situatie de viata si de moarte. Nu va mai spun cata alergatura si timp si bani cheltuiti in cautarea INFORMATIEI care sa ne scoata la liman. Pe atunci nu exista; acum da si mi-a fost de mare folos. 
  Acest prieten in "a te cauta de leac" se numeste Cliniq Bouquet. Un portal usor de "manuit" si care iti ofera cam tot ceea ai nevoie la ceas de cumpana. Si numai in 5 pasi.
  In primul rand gasiti aici 86 de domenii (daca le-am numarat bine !) acoperitoare ca si cazuistica aproape 100 % in materie de sanatate. Domeniile sunt aranjate in ordine alfabetica, asa ca va va fi usor sa gasiti ceea ce vi se potriveste.
  Pasul doi consta in a va alege tara; poate vi se pare fantezist dar portalul chiar va ofera aceasta posibilitate; nu in absolut toate cazurile si nu in toate tarile dar suficient sa puteti sa va faceti o idee si sa alegeti in cunostinta de cauza. 


  Prin Pasul 3 va alegeti orasul, criteriu important in primul rand pentru Romania (costurile de transport nu sunt de neglijat, increderea mai mare sau mai mica intr-o "scoala medicala" iar este importanta ca si criteriu de alegere) dar si pentru celelalte tari.  
  Prin Pasul 4 puteti opta pentru clinica de stat sau particulara; fiecare are propriile pareri despre ambele genuri de institutie asa ca se poate alege forma dorita.
  Si in sfarsit, ajunsi la Pasul 5, putem sa ne informam asupra Asiguratorului. Un lucru extrem de important, aproape vital. Nu cred ca exista multi care sa nu se fi lovit de situatia in care au aflat ori ca "s-au terminat banii" ori ca "nu se asigura compensarea/costul".  
  Inca ceva extrem de util: vizionarea clinicilor se poate face in doua moduri: ca harta sau ca lista asa ca alegerea va este mult usurata.


  Dupa cum vedeti sunt destule motive pentru a intra pe www.clinicbouquet.ro, eu am enumerat numai vreo 6 ! Ca in acelasi loc mai gasiti si rubricile de interes Noutati medicale precum si Informatii medicale asta este ca si bonus (adica in total sunt opt !).
  Accesul la informatiile acestui portal va mai este usurat si prin existenta contului 
www.facebook.com/ClinicBouquet. Aici aflati si alte date extrem de utile dar si un concurs care, sunt sigur, nu va va lasa indiferenti.


Ca participati sau nu la concurs nu stiu dar sper ca adresele mai sus indicate sa figureze in agenda voastra (scrisa, electronica sau telefonica); nu de alta, dar veti gasi un sprijin si un aliat de nadejde pentru sanatatea personala sau a familiei.   




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu